RESTAURANT EL JEVI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant El Jevi. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 8:23 Rijst was koud moest nog verwarmt worden de rest was lekker. El arroz estaba frio pero los tostones estavan mui bien y la carne frita también
15 mei 2024 om 22:12 Heerlijk eten maar wel langer moeten wachten als gewend
9 mei 2024 om 21:20 Super lekkere kip. Lekkere smaak. Meer dan genoeg eten krijg je. Dit eten is echt lekker!!!
6 mei 2024 om 19:17 Eten was Top VERS EN LEKKER.
5 mei 2024 om 9:37 Heel erg lekker gegeten, ik ga zeker weer bestellen
5 mei 2024 om 0:56 Erg lekker gegeten. Heel veel smaak en het wachten waard. Bezorgtijd wordt netjes aangegeven
26 apr 2024 om 23:40 Eerste keer dat ik hier bestel. Alles was prima, alleen mocht de gehaktballen beter gekruid worden op een manier dat het niet naar rund/varken blijft smaken en ruiken. Sin ofender pero por favor mátenle eso.
26 apr 2024 om 7:19 De geitenvlees was echt lekker goed gekruid, eten was wel echt al koud bij aankomst, maar goed het was echt wel lekker eten ik zou het zeker nogmaals proberen.
25 apr 2024 om 21:19 Gister heb ik morro en ossenstaart hier besteld en het was heerlijk. Vandaag probeerde ik de morro en geitenvlees maar kreeg het helaas niet op. De geitenvlees was veels te zout :(
21 apr 2024 om 22:43 Het eten was koud. Moro was wel goed van smaak. Sparibs was wel minder.
21 apr 2024 om 21:09 De tweede keer besteld en het eten was weer heerlijk! De bakbananen en chicharron waren lekker krokant. De rijst met ham was super lekker en de moro was ook heerlijk. De spareribs waren lekker zacht en goed gemarineerd, en de kip uit de oven was goed
20 apr 2024 om 0:48 Eten was heerlijk en de (chicharron en tostones) lekker krokant